Om Intervent

Vi gør tingene lidt anderledes…

Vi forener den daglige virksomhedsdrift med ansvarlig personalepolitik, da vi betragter vore medarbejdere, som den vigtigste ressource. Vi sætter den faglige stolthed højt, og vi fokuserer på at kombinere teoretisk og praktisk viden i vores arbejde. Vore medarbejdere nyder udbredt ansvar, og er gode til selv at træffe beslutninger. Da vi samtidig satser på godt socialt samvær, kan vi skabe et udfordrende og varieret arbejdsklima. Herved sikre vi optimale arbejdsbetingelser, der medvirker til at skaber den bedst mulige kundeservice – for alle kunder.

Intervent – en samarbejdspartner der holder ord…

Vores rolle er mere end en leverandør – vi er kundens samarbejdspartner og hos os er kundes ønsker altid i centrum. Kunden kan forvente samlede løsninger, hvor en frugtbar og åben dialog er det bærende grundlag. Overholdelse af aftaler er en hjørnesten i Intervents virksomhedsfilosofi. Vi holder hvad vi lover. Vi indskærper overfor vore medarbejdere, at de altid skal holde deres aftaler og derved leve op til vores forretningsprincipper om at være et ansvarsbevidst og dynamisk firma, der levere til den aftalte tid – hver gang.

Vi gør det lidt bedre…

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da denne er lige så grundlæggende for Intervent, som reglerne i en sportskamp. Intervent kan på mange måder minde om et sportshold, hvor den individuelle indsats kan have stor indflydelse på resultatet, men hvor den samlede team-spirit har den altafgørende betydning – sammen med kunden vinder vi hver gang.

Back to Top